Home > Eet & Bierlokaal > Het Menu

Het menu

Het restaurant van Brouwerij de Molen biedt de mogelijk om te kiezen uit het Tik van de Molen menu of ons à la carte menu.

Het Tik van de Molenmenu
Prijs per persoon € 29,50.

Dit menu serveren wij uitsluitend op dinsdag, woensdag en donderdag. Dan geldt: elke tweede gast aan tafel betaalt de halve prijs.

Voorgerecht: Roken toegestaan
Salade met huisgerookte zalm
  of
  Zoet & zout
Salade met pastrami en verse ananas
  of
  Klassiek Grieks*
Salade met feta kaas en verse basilicum
   
Hoofdgerecht: Chique kip
Parelhoen suprême met tijmjus
  of
  Zomerse zonnevis
Zonnevisfilet met een saus van bosuitjes
  of
  Vlees noch vis*
Groentelasagna met mascarpone en roomkaas
   
Nagerecht: Fris & fruitig    
Vers fruit coupe
  of
  Koud kunstje
Drie smaken citrus sorbetijs
  of
  Kopje koffie of thee met een Bommen & Granaten bierbonbon


Molen Menu

Om te beginnen:
Brood met smeersels*
Molenbierbrood met tapenade en kruidenboter
4,75
Rood & romig*
Huisgemaakte tomatensoep met basilicum en een scheutje room
4,50
Zacht & Romig*
Molenbiermosterdsoep
5,00
Klassiek Grieks*
Salade met feta kaas en verse basilicum
7,75
Geen koppen, maar staarten!
Salade met Hollandse garnalen
9,25
Roken toegestaan
Salade met huisgerookte zalm
8,50
Molenaarsterrine
Huisgemaakte paté geserveerd met cranberry compote
7,50
Zoet & zout
Salade met pastrami en verse ananas
8,50
Dubbel genieten
Rundercarpaccio & krokant gebakken spekjes
10,50
* Vegetarisch


Vervolgens:
Zomerse zonnevis
Zonnevisfilet met een saus van bosuitjes
16,00
Alle gamba’s op een stokje
Spies van gamba’s met pikante saus
17,50
Een bord vol tong
Twee, in roomboter gebakken, sliptongen
17,50
Lekker lam
Lamsbout van de gril met knoflooksaus
15,50
De stoverij
Botermalse stoofpot van kalf en bier
16,50
Verrassend varken
Bourgondische varkenskotelet met kruidenboter
16,50
Chique kip
Parelhoen suprême met tijmjus
16,50
Mooi rood
Black Angus steak met paddenstoelensaus
18,50
Canard du chef
Zacht in Molenbier gestoofde eendenbout met bierstroop
19,50
Vlees noch vis*
Groentelasagna met mascarpone en roomkaas
14,50
Slasalade
Maaltijdsalade, naar keuze met ham of gerookte zalm of schapenkaas
12,50
*Vegetarisch


Tot slot:
Fris & fruitig
Vers fruit coupe
5,00
Een warm hart
Zachte chocoladetaart van Satongo chocolade
5,50
Een machtig slot
Appeltaart uit eigen keuken met een bolletje appeltaart ijs
6,00
Chocomoes
Mousse van witte chocolade en Bommen & Granaten
6,00
Koud kunstje
Drie smaken sorbetijs
6,50
Ik kan niet kiezen
Combinatie van zoetigheden
9,00
Kaas en zo
Kaasplank uit het Groene Hart met een Molenbierbrood & Molenbierstroop
10,75


Op de kleintjes letten 9,50
Voorgerecht: Komkommerkroontjes  
     
Hoofdgerecht: Kipnuggets of kroket of frikadel  
  met vlaamse frieten, appelmoes en mayonaise  
     
Nagerecht: Raket  


Bittergarnituren
Molenbierbroodjes met huisgemaakte tapenade en kruidenboter 4,50
Bitterballen (10 stuks) 6,50
Gemengde snacks (16 stuks) 7,50
Doruvael (250 gr) met molenbierbrood 7,50
Kaasplateau uit het Groene Hart 10,50
Molengarnituur warm/koud 14,50


Eet en Bierlokaal De Molen betekent voor u als gast Bourgondisch genieten in het Groene Hart. In onze keuken worden de gerechten uiteraard met verse (streek) producten bereid, hierdoor kan het een enkele keer voorkomen dat bepaalde gerechten niet geserveerd kunnen worden.

Uw gastheer Peter Paul Stil en zijn keukenbrigade spelen graag in op uw persoonlijke wensen.
 

Nieuws

Borefts Beer Diner Speical
Tijdens ons Borefts Bier Festival wordt er weer een bierdiner georganiseerd. Wel iets anders dan vorig. Kaarten kunnen besteld worden op de Molen beershop.
 
Nieuw Zomermenu
Daar is hij weer, de menukaart voor deze zomer!
 
Geschiedenis opbouwen
Na jarenlang stof verzamelen, werd het tijd op de oude brouwketels in ere te herstellen.
Lees meer...
 

Jij en jouw Molen

Fanmail

Beste heren, Mijn vrouw en ik hebben een fles Hel & Verdoemenis meegenomen naar een hote (..)

Nieuwsbrief