Home > Eet & Bierlokaal > Buffetten

Buffetten

Brouwersbuffet € 29,50 p.p. (vanaf 20 personen)

Molenbierpaté met mangochutney
Gravad lachs met Lagavulin single malt
Fruits de mer salade met kerriemayonaise
Bonte salade met zeer oude brokkelkaas en augurkjes

Runderstoofpot met Molenbier
Boeuf Bourguignon
Gebakken mosselen ‘bonne femme’
Gepofte aardappels met crème fraiche
Ratatouille

Appeltjes uit de oven
Chocolade bavarois


Het Groene Hart Buffet € 33,50 p.p. (vanaf 20 personen)

Tomaten/komkommersalade met Blauwklaver kaas
Tartaartjes van gerookte zalm met een milde yoghurtsaus
Garnalensalade met whisky/cocktailsaus
Molenbierpaté met mango chutney
Gerookte kalkoenfilet met cranberry compote

Stukjes kipfilet gemarineerd in klaverhoning en biermosterd
Kalfsrollade met boerenkaas en rode wijnsaus
Vispotje met witte wijn en kappertjes
Aardappelgratin
Haricots verts

Vruchtenbavaroise
Vers fruit
Omelet Siberienne


Buffet De Molen
€ 37,50 p.p. (vanaf 20 personen)

Vispalet met gerookte zalm, paling en garnalen
Rundercarpaccio met klassiek garnituur
Salade met bleu de Graven, pijnboompitten en walnoten
Combinatie van gerookte kip en eendenborst met mangochutney

Varkenshaasmedaillons in roomsaus
Getrancheerde rosbief in rode wijnsaus
Kabeljauwfilet in zachte mosterdsaus
Rode mulfilets met tuinkruidensaus
Aardappelgratin
Romige puree
Seizoensgroenten

Soesjes met chocoladesaus
Diverse smaken bavarois
Vers fruit
Omelet Siberienne
 

Nieuws

Nieuw Zomermenu
Daar is hij weer, de menukaart voor deze zomer!
 
Het is lente!
Kom Bourgondisch genieten op ons fraaie terras van het lente-menu met onze bijzondere bier-spijscombinaties.
 
Hopscheuten Lunch!
Op zaterdag 22 maart 2014, om 13:00 wordt er een Hopscheuten lunch geserveerd in de molen. Verse hopscheuten zijn schaars maar Henk Wesselink kweekt ze. Als het mooi weer blijft, worden deze zaterdagochtend geoogst en diezelfde middag presenteren we een driegangen lunch met drie bereidingen van hopscheuten. Meer info hier...
 

Jij en jouw Molen

Fanmail

Brouwers, medewerkers, Gisteren voor het eerst in mijn biercarriere De Molen Hel en Verdoemenis (..)

Nieuwsbrief