Home > Brouwerij > Rondleidingen
Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode

Rondleidingen met proeverij

Elke zaterdag Tour & Tasting

Vanaf 10 september 2011 organiseren wij elke zaterdagmiddag een tweetal rondleidingen op inschrijving.
Om 13.00 uur start de ‘korte’ tour in de molen. Een uitgebreide uitleg over hoe het allemaal begon, natuurlijk over het brouwen van de diverse Molenbieren en inclusief drie proefglazen van onze bieren.  

Deze rondleiding duurt 35-45 minuten. Minimaal aantal deelnemers 6, maximaal 25. Uitsluitend op reservering/inschrijving.
Kosten zijn € 9,75 per persoon

Om 14.30 uur start de uitgebreide rondleiding. Na de start van deze rondleiding in de molen brengen we ook een bezoek aan de nieuwe brouwerij, op een steenworp afstand van de molen gelegen. De echte liefhebber kan hier kennis maken met niet alleen uitgebreide uitleg over hoe het allemaal begon & het brouwen van de diverse Molenbieren maar tevens de ontwikkeling zien tussen oud en nieuw – van heel klein, naar iets minder klein! Tijdens deze rondleiding worden vijf proefglazen geserveerd.

Deze rondleiding duurt 80-90 minuten. Minimaal aantal deelnemers 6, maximaal 25. Uitsluitend op reservering/inschrijving.
Kosten zijn € 15,50 per persoon

Tour & Tasting op afspraak

Naast de Tour & Tasting op zaterdag kan op de overige dagen een rondleiding met proeverij alleen op afspraak worden gemaakt. Bezoek aan de nieuwe brouwerij is door de week echter niet mogelijk. Het minimum aantal deelnemers is 10 personen.
Tour & Tasting met 3 proefglazen € 9,75
                - met 5 proefglazen € 12,50


     

     
 

Nieuws

BAF! Borefts After Festival
Op zondag 28 september na Borefts Bier Festival houden de Kaapse Brouwers een Borefts After Festival in Rotterdam (Veerlaan 19d)! Mis het niet!
 
Borefts Beer Diner Special
Tijdens ons Borefts Bier Festival wordt er weer een bierdiner georganiseerd. Wel iets anders dan vorig. Kaarten kunnen besteld worden op de Molen beershop.
 
Nieuw Zomermenu
Daar is hij weer, de menukaart voor deze zomer!
 

Jij en jouw Molen

Fanmail

Ik heb jullie Amarillo en Bed & Breakfast geproefd op tap in mijn bar, whaoua!!! Bedankt voo (..)