Home > Brouwerij > Rondleidingen

Rondleidingen met proeverij

Elke zaterdag Tour & Tasting

Vanaf 10 september 2011 organiseren wij elke zaterdagmiddag een tweetal rondleidingen op inschrijving.
Om 13.00 uur start de ‘korte’ tour in de molen. Een uitgebreide uitleg over hoe het allemaal begon, natuurlijk over het brouwen van de diverse Molenbieren en inclusief drie proefglazen van onze bieren.  

Deze rondleiding duurt 35-45 minuten. Minimaal aantal deelnemers 6, maximaal 25. Uitsluitend op reservering/inschrijving.
Kosten zijn € 9,75 per persoon

Om 14.30 uur start de uitgebreide rondleiding. Na de start van deze rondleiding in de molen brengen we ook een bezoek aan de nieuwe brouwerij, op een steenworp afstand van de molen gelegen. De echte liefhebber kan hier kennis maken met niet alleen uitgebreide uitleg over hoe het allemaal begon & het brouwen van de diverse Molenbieren maar tevens de ontwikkeling zien tussen oud en nieuw – van heel klein, naar iets minder klein! Tijdens deze rondleiding worden vijf proefglazen geserveerd.

Deze rondleiding duurt 80-90 minuten. Minimaal aantal deelnemers 6, maximaal 25. Uitsluitend op reservering/inschrijving.
Kosten zijn € 15,50 per persoon

Tour & Tasting op afspraak

Naast de Tour & Tasting op zaterdag kan op de overige dagen een rondleiding met proeverij alleen op afspraak worden gemaakt. Bezoek aan de nieuwe brouwerij is door de week echter niet mogelijk. Het minimum aantal deelnemers is 10 personen.
Tour & Tasting met 3 proefglazen € 9,75
                - met 5 proefglazen € 12,50


     

     
 

Nieuws

Nieuw Zomermenu
Daar is hij weer, de menukaart voor deze zomer!
 
Het is lente!
Kom Bourgondisch genieten op ons fraaie terras van het lente-menu met onze bijzondere bier-spijscombinaties.
 
Hopscheuten Lunch!
Op zaterdag 22 maart 2014, om 13:00 wordt er een Hopscheuten lunch geserveerd in de molen. Verse hopscheuten zijn schaars maar Henk Wesselink kweekt ze. Als het mooi weer blijft, worden deze zaterdagochtend geoogst en diezelfde middag presenteren we een driegangen lunch met drie bereidingen van hopscheuten. Meer info hier...
 

Jij en jouw Molen

Fanmail

We willen jullie nog even bedanken voor alle prachtige bieren die we op het festival hebben kunnen p (..)

Nieuwsbrief