Home > Bierfestival > Verslag BBF 2010

Verslag BBF 2010

Ook dit jaar ontvingen we weer veel reacties op het festival. Hieronder een korte selectie:

Paul -  "Just a quick e-mail to thank everybody who organised and worked at the festival for a great day on friday. Truly great beer, a fantastic atmosphere and a shop I could have stayed in for a month! Looking forward to next years festival already!"

Stephan - "Hartelijk bedankt om ons te ontvangen op het bierfestival, het was echt waar schitterend, en ik denk dat het moeilijk wordt om het ooit nog beter te maken. Schitterend! Als we kunnen en mogen ziet u ons volgende keer zeker terug."

Jeff - "I did indeed bring two beers to share, but there were just so many great beers at the festival that we didn't even think about opening the bottles I brought with me. Instead. In retrospect, it was foolish to bring beers to one of the greatest festivals around. Seeing all those great brewers in one place really was amazing. Thanks for organizing such a wonderful event."

Ook het tweede Borefts Bier Festival was dus een groot succes. Reden te meer om het volgend jaar voort te zetten. Een kleine foto impressie vindt u hier. Voor meer foto's gaat u naar het webalbum.

Het opbouwen van een festival is altijd weer een zware klus. Gelukkig beschikken we over een perfect team vrijwilligers. Het ging als een speer! Nogmaals bedankt allemaal.
Ruim voor tijd begon er al een rij te ontstaan voor de ingang. En ze zouden niet teleurgesteld worden. Alleen maar lovende woorden hebben we ontvangen.
De bierwinkel was dit jaar een stuk groter en ook het assortiment uitgebreid. Menig festival bezoeker heeft er staan dubben "maar hoeveel kan ik er dragen?".
Er werd gretig gebruik gemaakt van het buiten deel van het festival. Met name op vrijdag toen de zon constant scheen. Op zaterdag hebben we helaas af en toe een bui gehad, maar zodra deze voorbij was stroomde het weer vol tussen de tenten.
Proeven is het motto van ons festival. En de bezoekers deden dit met enthousiasme en finesse. Voor iedereen was er wel iets nieuws en bijzonders te ontdekken.
De winnaar van onze wedstrijd: Haand Fyr & Flamme, alleen op tap verkrijgbaar.
De 'after-party'. Iedere brouwer, restaurant medewerker en vrijwilliger doodmoe maar voldaan. Genietend van een paar glazen prachtig bier.


 

Nieuws

Borefts Beer Diner Special
Tijdens ons Borefts Bier Festival wordt er weer een bierdiner georganiseerd. Wel iets anders dan vorig. Kaarten kunnen besteld worden op de Molen beershop.
 
Nieuw Zomermenu
Daar is hij weer, de menukaart voor deze zomer!
 
Geschiedenis opbouwen
Na jarenlang stof verzamelen, werd het tijd op de oude brouwketels in ere te herstellen.
Lees meer...
 

Jij en jouw Molen

Fanmail

Beste heren, Mijn vrouw en ik hebben een fles Hel & Verdoemenis meegenomen naar een hote (..)

Nieuwsbrief