Home > Bierfestival > Verslag BBF 2009

Verslag BBF 2009

We hebben heel veel reacties gekregen op het festival. Hieronder een korte selectie:

Brian Ewing - Just wanted to thank you again for hosting an absolutely incredible festival
yesterday. What a treat to have all of those extraordinary beers and brewers
together in one small location. I simply cannot imagine a better event.


Richard van Dellen - Bedankt voor de geweldige dag gister! Heerlijke dingen geproefd en een leuke dag gehad. <......> Ja, dit was een walhalla. Puur biernirvana!

Aries - Many thanks to the de Molen crew!  You made my Närke dream come true!

Het eerste Borefts Bier Festival was dus een groot succes. Een kleine foto impressie vind u hier. Voor meer foto's gaat u naar het webalbum.

De gezamenlijke bar van Brouwerij de Molen, Revelation Cat en Beck Bräu uit Trabelsdorf. Onze verrassingsbrouwerij van het festival met de gerookte bock Affumicator van maar liefst 9,6%.
Brouwmeester Menno Olivier werd bestormt met vragen en complimenten tijdens het festival. Een zware dag... :-)
Het weer zat ontzettend mee. Deze festival bezoekers genieten daarom van hun biertje buiten voor de deur van de brouwerij.
De Mikkeller stand heeft duidelijk de aandacht van enkele bezoekers uit Engeland en Amerika. Met een hele serie Beer Geek Brunch Weasel en special Mikkeller Black hadden ze trouwens de aandacht van iedere bezoeker.
De taps van Närke met een aantal bieren die menig bezoeker lieten huppelen. Wat een bieren! Van een pre-Viking oerbier met jeneverbes, gerookte mout en rogge tot de meeste complexe maar perfect gebalanceerde imperial stout, de Kaggen Stormaktsporter.
En ze kwamen niet alleen voor de mooie bieren. Wat een gezelligheid allemaal op zo'n festival. Een van de bezoeksters zei tegen ons "ik verbaas me over de sfeer, het lijkt gewoon wel één grote gezellige familie". Een beter compliment kan je niet krijgen, toch?
Grote aandacht voor de andere Nederlandse brouwerij Emelisse uit Kamperland. Vooral het gevarieerde aanbod aan bieren werd zeer gewaardeerd. Zo kon met genieten van een 'simpele' Herfstbock, maar van een heftige 10% Espresso Stout.
De gezamenlijk bar van Alvinne en Struise brouwers uit België op onze 2e locatie. Belgische bieren, maar niet het soort dat u in elke supermarkt vindt. Nee, totaal niet. Deze brouwers weten wat brouwen is! De mooiste en meest complexe bieren met een breed gamma van super zuur via zeer bitter naar heerlijk zacht en zoet.
Bier proeven is een serieuze sport. Net als schaken.


 

Nieuws

Nieuw Zomermenu
Daar is hij weer, de menukaart voor deze zomer!
 
Het is lente!
Kom Bourgondisch genieten op ons fraaie terras van het lente-menu met onze bijzondere bier-spijscombinaties.
 
Hopscheuten Lunch!
Op zaterdag 22 maart 2014, om 13:00 wordt er een Hopscheuten lunch geserveerd in de molen. Verse hopscheuten zijn schaars maar Henk Wesselink kweekt ze. Als het mooi weer blijft, worden deze zaterdagochtend geoogst en diezelfde middag presenteren we een driegangen lunch met drie bereidingen van hopscheuten. Meer info hier...
 

Jij en jouw Molen

Fanmail

Ik heb jullie Amarillo en Bed & Breakfast geproefd op tap in mijn bar, whaoua!!! Bedankt voo (..)

Nieuwsbrief